Een uitvalscherm voorkomt directe straling van de zon, door het filteren van het zonlicht. Een uitvalscherm geeft uw gevel een mooi accent.

Uitvalschermen worden standaard geleverd in technisch-zilver, Ral 9010 en Ral 9001. Een Ral kleur naar keuze kan tegen een meerprijs geleverd worden.

Er is een uitgebreide collectie zonweringsdoek aanwezig waar u uw keuze uit kunt maken. Het doek is vuil en waterafstotend en kleurecht.
Een uitvalscherm is zeer eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen voor een handmatige of elektrische bediening. De laatste, in combinatie met een zon- en windautomaat, maakt het u helemaal makkelijk.

Het uitvalscherm is in verschillende uitvoeringen en materialen te verkrijgen. De cassettemodellen beschermen uw scherm maximaal tegen weersinvloeden. Ook een windvaste arm, een glijarm of een gasveerarm behoren tot de mogelijkheden.

Uitvalschermen
Cassettemodellen
De Carré en de Suncool zijn cassettemodellen. Het doek is opgerold geheel verborgen in een gesloten kast. Beschermd tegen weersinvloeden. De voorlijst van het scherm sluit de cassette af. De Carré is vierkant, de Suncool springt er uit door haar fraaie ronde vorm.

Kapmodellen
De typen 50/80 en 65/110 beschermen het opgerolde doek met een aluminium kap. De voorzijde heeft een praktische afvoerrand. De keuze is afhankelijk van de gewenste uitval en breedte.
Armen. Bij de uitvalschermen kunt u kiezen voor verschillende typen armen. De vaste armen, windvaste armen, stormvaste armen, glijarmen, gasveerarmen en voor hoge vensters de valarmen.
Graag leggen wij u in onze showroom de verschillen uit aan de hand van modellen.