Met serrezonwering geniet u onder uw veranda of in uw serre van een beschermd onderkomen en een ideale temperatuurregelaar.

Echte zonwering op maat is serrezonwering. Onmisbaar en de meest ideale temperatuurregelaar voor uw serre, terras of lichtkoepels. Serrezonwering wordt bovenop de serre bevestigd. Door unieke geleiders rolt het doek zich uit in de richting die u wenst.

De serrezonwering combineert technische hoogstandjes met de beste stoffen. Het doek neemt het zonlicht op, reflecteerd en is gemaakt van gecoate polyester garens. De elektrische bediening is standaard en geeft u enorm gebruiksgemak. Deze zonwering is windvast en is in verschillende dessins te verkrijgen. De praktische gebruikswaarde van uw serre en daarmee uw huis worden met serrezonwering flink vergroot.

Serreoverkapping / Serrezonwering

Pantarei
Het sleutelwoord bij de introductie van de Pantarei is ‘bescherming’. Deze terrasoverkapping zal uw sfeervolle terras beschermen tegen de weersinvloeden. De regen kan u niet meer verjagen. Met een terrasverwarming onder de terras- overkapping zal ook de kou minder vat hebben op uw buitenleven.
Genietend van de laatste zonnestralen in oktober droomt u alweer van het de
eerste zonnestralen in het vroege voorjaar. De Pantarei vormt een natuurlijke overgang van binnen naar buiten. Het glas is slechts een comfortabele scheiding tussen binnen en buiten.
De Pantarei is een perfect afgewerkte Terrasoverkapping. Verborgen schroeven en een geïntegreerde hemelwaterafvoer zorgen voor een luxe uitstraling. U hebt de flexibiliteit om deze overkapping aan te passen aan uw eigen wensen. Verschillende stijlmogelijkheden bieden u de gelegenheid om een overkapping te creëren die naadloos aansluit bij uw individuele eisen.

Gemaakt uit hoogwaardig aluminium en roestvrije bevestigingsmaterialen staat de Pantarei garant voor jarenlang buitenplezier. De Pantarei is een Europees kwaliteitsproduct en is getest en goedgekeurd op gebied van veiligheid, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

De Pantarei wordt geleverd in de standaard Ralkleuren antraciet 7016, wit 9010 en crèmewit 9001. Afwijkende Ralkleuren zijn ook mogelijk tegen een meerprijs. Het dak is voorbereid voor zowel glas als polycarbonaat.

Serre zonwering / Lambada
Verandazonweringen zijn uiterst vriendelijk in gebruik. De Lambada is uitsluitend elektrisch of in elektronisch gestuurde variant te verkrijgen. Optimaal gebruiksgemak wanneer het u uitkomt. De keus is aan u.

De Lambada is vervaardigd uit de beste materialen. Technische hoogstandjes in combinatie met de beste stoffen.
Stoffen die het zonlicht opnemen en reflecteren. Gemaakt van gecoate polyester garens. De elektrische bediening is standaard. Kiest u voor elektronische sturing dan bepaalt niet u, maar de Lambada zelf wanneer hij uit- of inloopt. Optimale bescherming in de meest perfecte vorm.
De makers van Lambada verandazonweringen geven garantie op alle aluminium en roestvrijstalen onderdelen.