Met screens houdt u zonlicht en warmte buiten, zodat u gedurende de zomer in huis een optimaal klimaat behoudt.

Screens zijn er in verschillende lichtdoorlatende- en verduisteringsgradaties. Het doek is verkrijgbaar in diverse dessins, zodat de screens perfect bij uw huis passen. Het doek wordt verzwaard aan de onderkant en glijdt geruisloos langs de zijgeleiding.

Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben.

Screens / Verticale zonwering

Bediening
Screens kunnen worden uitgevoerd met een bandopwinder, een oogwindwerk met slinger of met een staaldraadwindwerk. Ook elektrische bediening is mogelijk. Uitgerust met een weergestuurde automaat heeft u er geen omkijken naar. Een geruststellende gedachte en altijd aangenaam.

Verdekt gemonteerd
Screens worden op of in het kozijn gemonteerd. Het doek zakt voor het raam naar beneden en sluit het kozijn al naar gelang geheel of gedeeltelijk af.

Doorzicht-screens
Screens hebben een doorzicht van donker naar licht. U kunt kiezen uit diverse lichtdoorlatende- en verduisteringsgradaties. Als de zon schijnt kunt u dus gewoon naar buiten blijven kijken. Binnen geniet u van de koelte, de schaduw en een optimale privacy. Screens zijn ideaal bij ramen die geen naar buiten bewegende delen hebben.
De kap is 75, 85 of 95mm. Afhankelijk van de grootte van het doek.