Een rolluik beschermt tegen de zon, het straatlawaai, ongewenst bezoek en geeft u een besparing in de stookkosten.

Rolluiken bevinden zich aan de buitenzijde van de woning, in weer en wind.
De materialen moeten kwaliteit voor jaren garanderen. Een rolluik is in verschillende uitvoeringen en kleuren te verkrijgen. Aangepast aan de stijl van uw woning, waardoor ook met een rolluik het aangezicht van uw woning verbeterd wordt.

Verschillende kleuren

Materiaal
Bak, geleiders en lamellen zijn van een hoogwaardige kwaliteit aluminium en daardoor onverwoestbaar en volledig weerbestendig. Rolluiken zijn verkrijgbaar in een hele reeks aantrekkelijke kleuren; de lak is kras- en slagvast.

Techniek
Vanuit een sterke bak rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar gehaakte lamellen. De lamellen zijn dubbelwandig en volgeschuimd, voor stevigheid en isolatie. Rolluiken worden standaard voorzien van een stevige bladveren, waardoor het van buitenaf opduwen van het rolluik onmogelijk is. Daarbij is het ook mogelijk een rolluik te voorzien van een slot.

De prijs
In Belgie en Duitsland is 80 tot 90 % van de woonhuizen voorzien van een rolluik. Waarom ? Omdat rolluiken een echt veilig gevoel geven voor een betaalbare prijs. Kom eens langs onze showroom en laat u voorlichten over hoe rolluiken uw huis kunnen voorzien van een stuk extra veiligheid.
Zeker weten, dat de prijsopgave u zal meevallen !
Zware beveiligingsrolluiken

Transparoll
Naast rolluiken voor woonhuizen zijn wij ook gespecialiseerd in de echte mechanische beveiliging van uw winkel of bedrijfspand.

Kom bij ons in de showroom, of nodig ons uit voor een advies ter plaatse. Zo kunnen wij u de verschillende typen laten zien en u van verdere informatie voorzien.