Markiezen en zonneschermen

Zonwering is er in diversen soorten en maten.

Voor iedere situatie hebben we wel een oplossing. De keuze is enorm.

Markiezen het frame kan zowel van hout als aluminium gemaakt worden. De kap die erom heen komt om de markies zelf te beschermen doen wij van redceder hout. Dit is weersbestendig en heeft een langere levensduur. De markies is nostalgisch en heeft als voordeel dat de zijkanten ook mooi dicht zijn voor een optimale zonwering.

Een zonnescherm is van aluminium. Deze is aan de zijkanten open waardoor nog enige lichtinval aanwezig is. Verder heeft dit scherm weinig tot geen onderhoud. Wij leveren dit scherm standaard als cassettesysteem. Waardoor het doek volledig is opgeborgen in de cassette. Ook standaard is de windvaste armen en de bediening oogwindwerk met draaistang.

Natuurlijk kunt u de zonwering ook elektrisch bedienen. Wij gebruiken hiervoor uitsluitend Somfy motoren die wij op elk type scherm afstemmen zodat u de juiste motor  krijgt voor uw scherm.

Knikarmterrasschermen zijn uitermate geschikt voor een terras waar u regelmatig zit om de zon te weren zodat u heerlijk in de schaduw kunt zitten. Dit type scherm passen wij aan op uw terras. Deze kunnen in elke gewenste afmeting worden geleverd. Daar zijn verschillende type knikarmschermen zoals een tweebuis of driebuis systeem.

Omschrijving