Een knikarmscherm is het zonnescherm voor levensgenieters. Ideaal voor comfortabel buitenleven op het terras direct bij uw huis.

Door het unieke ophangingsysteem en de speciale constructie heeft een knikarmscherm een hoge mate van stabiliteit. Tot op zeer lage hoogte is het scherm te monteren. Uw scherm hangt door de knikarmtechniek altijd horizontaal.

In de fraai vormgegeven cassette blijft het doek zeer lang in topconditie, omdat het nagenoeg geen last heeft van invloeden van buitenaf. Het knikarmscherm heeft daarnaast een bijzonder stille werking, hoge betrouwbaarheid en optimale doekspanning. Het scherm kan tot wel 15 meter breed zijn en is verkrijgbaar in verschillende doekdessins, uitvoeringen, bedieningen en prijsklassen.
Knikarmschermen / cassetteschermen

Tweebuis systeem
Met het tweebuis systeem creëren we een schaduwrijk buitenverblijf en een aangename, beschutte plek tegen de felle zonnestralen. Daardoor kunnen we lekker lang buiten van de zomer genieten. Het “buitenleven” gevoel wordt hierdoor aangenaam versterkt. Door de zelfdragende constructie is deze cassette zeer stabiel en geschikt voor grote terrasbreedtes.

Door zijn montagemogelijkheden is de Jive geschikt voor nagenoeg iedere gevel en kunt u jarenlang genieten van dit fraaie knikarmscherm.
De zelfdragende cassette is het belangrijkste kenmerk van het tweebuis systeem. Hierdoor wordt een ongekende stabiliteit verkregen waardoor dit op grote breedtes toepasbaar is. Het unieke design staat garant voor jarenlang plezier. Uiteraard is dit scherm voorzien van het CE-keurmerk.

Driebuis systeem 
Door het ophangingssysteem en de speciale draagbuisconstructie genereert dit systeem een goede stabiliteit tot zeer grote breedtes en dankzij het ingenieuze spel van de knikarmen hangt het scherm altijd horizontaal voor uw venster.

De constructie is vervaardigd in hoogwaardig aluminium. In de holle knikarmen zijn stalen veren aangebracht verbonden met staalkabels in de scharnieren. Hierdoor heeft het driebuis systeem een stille werking, hoge betrouwbaarheid en een perfecte doekspanning. De draagbuisconstructie is een ideale oplossing voor het grotere terras.