Het buitenleven in het warme seizoen is heerlijk, maar het leven buiten moet niet naar binnen komen. Ongedierte houdt u graag buiten. Voor maximaal genieten, zowel binnen als buiten, is de hor de oplossing.

Lindona heeft een groot assortiment en diverse keuzemogelijkheden.

  • Raam rolhor
  • Raam inzethor
  • Draai hordeur
  • Schuif hordeur
  • Rol hordeur
  • Plissé hordeur

Lindona werkt uitsluitend met producten die staan voor kwaliteit en degelijkheid.

Inzethor
Voor ieder type draai-kiepraam is dit de perfecte oplossing. Vooral door de mogelijkheid van verschillende profieldieptes, alle met een elegante slanke vormgeving. Kant-en-klaar en in een handomdraai in uw draaikiepraam aan te brengen. Vanzelfsprekend is de inzethor ook zo weer uit te nemen.
Rolhordeur

Rolhordeur
Voor iedere deur, schuifpui en openslaande deuren (tot max. 3,60 meter) is dit een fantastisch product. Unieke uiterst windvaste gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, elegante vormgeving en zelfs een automatische vuilafvoer. De treklijst stopt automatisch op vooraf in te stellen punten. De aluminium cassette is volledig gesloten. In de treklijst is een speciale borstelset opgenomen voor het automatisch schoonhouden van de geleiders. Dit topproduct is natuurlijk ook geschikt voor toepassingen buiten.
Draai hordeur

Draai hordeur
De juiste combinatie van degelijkheid en functionele vormgeving. Een solide hordeur die beslist tegen een stootje kan. In de stevige profielen zit al een schopplaat geïntegreerd . De hordeur is bestand tegen talloze malen open en dicht gaan. Deze scharnierende hordeur is links- of rechtsdraaien te leveren.