Lindona levert Velux dakvensters, deze zijn vervaardigd uit de beste materialen, gebruik makend van de nieuwste technologieën die niet alleen de hoge kwaliteit bepalen maar ook beslissend zijn voor de oplossingen die de duurzaamheid, veiligheid, functionaliteit en de zeer goede thermo-isolerende eigenschappen garanderen.

Dakvensters in vele uitvoeringen

Duurzaamheid
De duurzaamheid van Velux dakvensters wordt onder andere bepaald door speciaal geselecteerd topkwaliteit grenenhout, in lagen verlijmd, vacuüm geïmpregneerd en behandeld met een dubbele laklaag.

Veiligheid
De veiligheid wordt gewaarborgd door ruiten uit gehard glas met een verhoogde weerstand, bestand tegen hagel, waarop een levenslange garantie wordt verleend. Onze dakramen dragen tevens het Politiekeurmerk Veilig Wonen

Isolerende beglazing
Het gebruik van ruiten uit gelaagd glas met de voordeligste warmtedoorgangscoefficient (U-glas 1,1W/m2K) is gunstig voor het behouden van warmte in ruimtes onder het dak.
Deze goede eigenschappen van Velux dakvensters zijn voornamelijk te danken aan het aanbrengen van een zilverlaag op de binnenzijde van een van de ruiten, die warmtestraling terugkaatst. Daardoor wordt het warmteverlies in de winterperiode verminderd en de opwarming van ruimtes in de zomer beperkt.